img
ЧИСТА, ЧЕСТНА ГРИЖА БЕЗ ВОДА И БЕЗ ПЛАСТМАСА

YOGHSOAP® е българска марка за грижа за тялото, която целѝ да опрости личната ви грижа с няколко ефикасни, мултифункционални продукта, изработени само от природни и здравословни хранителни съставки.

 

За името на марката YOGHSOAP®, сляхме първата сричка на английската дума "yoghurt" и "soap", в превод "кисело мляко" и "сапун".

 

Основахме YOGHSOAP®, защото не намерихме марка за грижа за тялото, която да е 100% естествена, ефикасна, компактна и забавна като асортимент, съставки и концепция. Марка, която да помага на хората да решат проблемите си със суха, раздразнена кожа чрез по-малко на брой продукти, но с топ качество на достъпна цена

 БЕЗ ВОДА. БЕЗ ПЛАСТМАСА.

 

 БЕЗ АУТСОРСИНГ

 

БЕЗ GREENWASHING

 

БЕЗ СГЪСТИТЕЛИ, ПЕТРОЛНИ ДЕРИВАТИ, ФТАЛАТИ, СУЛФАТИ И ДР.

 

ЕКСТРА-СТУДЕН, ЩАДЯЩ МЕТОД

 

РЪЧНА ИЗРАБОТКА

МИСИЯ

 

Да опростим и реинтерпретираме чистата, ефикасна, 100% натурална грижа за тялото; да вдъхновим хората да правят по-информиран, отговорен избор на продуктите си за лична грижа, за да блесне естествената им красота без вреда за околната среда.

 

ЦЕННОСТИ

 

МИНИМАЛИЗЪМ

Ценим минимализма и простотата: от броя на съставките в нашите продукти до броя на самите продукти в нашия режим за лична грижа, до това как общуваме един с друг и със света.

 

БЛИЗОСТ ДО ПРИРОДАТА

Чувстваме се близки до природата; съхраняването на околната среда и здравето на хората бележи всяко наше действие.

 

ДОБРО ЗДРАВЕ

От здравето на нашата кожа, до храната, която избираме и начина, по който живеем живота си, вярваме, че оптималното здраве е водещо за вдъхновяващи идеи, добри взаимоотношения и психо-емоционално благоденствие.

 

ЦЕЛ

Нашата цел ни вдъхновява. Причината зад нашето начинание, защо екипът ни избра да работи в Северна България и защо клиентите ни избират нашите продукти са сърцевината на нашата дейност.

 

ДОБРОТА

Доброта към нашата кожа, но също така и към другите, към животните и природата, защото добротата не струва пари, а е така приятно да я практикуваме.