img

Wooden Spoon е българска марка за био козметика, вдъхновена от идеята да предложи възможно най-чистата и истинска природна козметична грижа за бебета, деца и възрастни. 

 

Вярваме и заставаме зад всеки един наш продукт, не заради маркетинга в посланието, а заради това, че го изработваме като за нас самите и нашите деца. Ние се гордеем с нашите чисти и честни продукти.

Wooden Spoon съчетава сурови и необработени био сертифицирани масла с безценни билкови екстракти, които не само променят цялостното усещане на тялото и лицето, но и ефективно помагат за поддържането на здрава, млада и неустоимо нежна кожа.

Всички наши продукти са произведени по щадяща технология за максимално запазване на естествените качества на суровините.

Our story

Write your brand story to build a connection with your audience here.

Силвия Павлова

Managing Partner, co-founder

 

Когато влагаш страст в работата си всичко, което създаваш носи невероятна енергия. Когато подбираш най-чистите съставки за продуктите и си честен и открит, заставаш с гордост зад всичко, което си създал. Вярвам, че всеки може да направи промяна към по-здравословен и по-безопасен начин на живот.

Яни Драгов

Partner, co-founder

 

Знам колко е трудно да се намери ефективна козметика без вредни съставки и в същото време на достъпна цена. Точно това ме вдъхновява в Wooden Spoon.

Jane Cooper

Financial manager, co-founder

 

Светът е прекрасно място и си заслужава да се борим за него!