img

Ние приготвяме ръчно чиста храна с грижа за кожата. Смесваме внимателно подбрани натурални, органични и пресни активни съставки. Ръчно и лично подготвяме нашите продукти Handmaids в малки партиди, за да запазим силата им и да осигурим максимална свежест.

Код за отстъпка

За да се чувстваш добре в собствената си кожа

 

Ние сме против насилието. Естествено, нашите продукти не са тествани върху животни и ние не работим с такива доставчици. Официално сме сертифицирани като фирма без жестокост от PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). Всички наши продукти обаче, се изпробват широко от нас и нашите приятели и след това се тестват и сертифицират съгласно законодателството на ЕС.

 

Нашите опаковки са минимални, защото ценим природата.

 

img
Кои сме ние

Ние сме честни, добросърдечни, трудолюбиви и весели, но всяка по свой начин и с различни темпове.

 

Таня е наистина искрена земна личност, която се разбира много добре с деца и животни. Тя винаги успява да свърши работата и действа адекватно благодарение на голямото си търпение и бодър дух.

 

Мая с нейните бурни настроения е по-скоро от Луната. Тя се справя с нейните приливи с добро чувство за хумор и заразен смях, наследени от баба й. Тя говори тихо и затова предпочита да общува в писмена форма. Мая успешно завършва и взима диплома за формулиране на био козметика към Formula Botanica, заедно със сертификат за курс за козметика против стареене.