img
ОТ ОБИЧ КЪМ САПУНА

Добре дошли! Ние сме Baba’s Soapery, или казано по нашенски – сапунджийницата на баба.

 

Изработваме изцяло натурални сапуни по традициони занаятчийски методи, със съвременни суровини и естествени аромати. Заменихме свинската мас с какаово масло и зехтин и превърнахме класическия бабин сапун в едно истинско удоволствие за сетивата. Без палмово масло, и 100% веган.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

 

Безкомпромисно качество

 

Простота на формулите и опаковките

 

Устойчивост в производството и снабдяването

 

Прозрачност на процесите

 

Добрина и човешко отношение

img

Казвам се Лина Андреас, на 29 години съм, живея в Пловдив и съм създателка на марката. Въпреки че по образование съм социален географ и маркетолог, съм трето поколение сапунджия и към края на 2016 занаятът сам ме призова. От 2019 година съм дипломиран формулатор на органична козметика към акредитираното британско училище Formula Botanica. Когато не съм в сапунджийницата, прекарвам вечерите на дивана със съпруга ми Мартин и кучето ни Кейд, и при всяка възможност бягаме на планински разходки из Родопите.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

 

Нашата цел е да ти предложим чисти натурални продукти, ръчно изработени по традиционни занаятчийски методи, с грижовно подбрани съставки и ухание на природа. Избираме чисти растителни масла, които майсторски комбинираме в различни формули, за да зарадваме кожата и сетивата ти. Всички наши продукти са изцяло веган, изработени са без палмово масло и са опаковани по устойчив и природосъобразен начин.

 

Вярваме в достойния ръчен и интелектуален труд; всички наши продукти са направени на ръка и са произведени по собствени рецепти. Изработваме продуктите ни в малки партиди, което ни позволява да контролираме качеството и да подсигурим максимална свежест на крайния продукт и на деликатните растителни съставки в него. Фирмата ни има над 20-годишен опит в сапунопроизводството, регистрирана е пред всички контролни органи и дейността ни е съобразена с всички национални и европейски законови мерки.

 

Избираме да работим с местни продукти и производители, когато е приложимо, и внимателно подбираме опаковките, в които да обгърнем нашите продукти. Целта ни е да изпращаме продуктите си към теб с минимално количество отпадък, и да ти предоставим единствено рециклируеми или компостируеми опаковки, като не прехвърляме върху теб нашата екологична отговорност.

 

И не на последно място, при продажбата на всеки наш продукт ние даряваме процент от стойността му в помощ на възрастни хора от най-бедния район на България. Нашата марка подкрепя Проект Северозапад – благотворителна организация с мисията да помага на хората от северозападния край да живеят достойно, независимо и с перспективи за развитие.