WalletHistory- управлявай личните си финанси

WalletHistory, бизнес, блог, Денис Георгиев, подкаст, Светофар -

WalletHistory- управлявай личните си финанси

В тазседмичния епизод на Светофар, Денис Георгиев разговаря със създателите на платформата WalletHistory, Бори и Пламен. В него ще разбере повече за какво би ви била полезна една платформа за управление на личните финанси и как тя се разграничава от дигиталните портфейли. Ще се наблегне и на това защо е важно отрано да създадете добри финансови навици. Други теми включват, каква е сегашната финасовата култура в България, какво бихте направили с 1000 лева, както и повече за WalletHistory и приложението й в личностен аспект. 

 

Това, което ги прави толкова вдъхновяващи, е че всичко започва едва ли не непреднамерено. В студентските им години, таблиците в Excel не са били достатъчни да отговорят на нуждите им да следят финансите си и за да си улеснят работата, Пламен създава уебсайт, в който въведените данни няма да се изтрият. И така, седем години по-късно, WalletHistory има много нови функции, от които и възможността да я свържеш с Messenger. 

 

Въпреки че, платформата има накъде да се разраства, двойката е уверена, че ще се справи. В епизода разказват за трудностите, съпътстващи ги през времето, сред които скептицизма на българите по отношение на менижирането на парите си. Именно поради това, наблягат на нуждата да се замисляме къде ни отиват финансите.   

 

“Финансите зависят от нас, трябва да предприемем действия. В самото начало трябва да осъзнаем разликата между нужда и желание, от какво се нуждаем и какво е просто желание”

 

Към момента са заети с разработването на много нови идеи, от които функция за следене на кредити. За да проследите прогреса на Бори и Пламен, както и да разберете някои полезни съвети за анализирането на личните си финанси, не забравяйте да изслушате целия епизод!

 

Темите, разгърнати в подкаста, както и линкове към споменатите ресурси можете да намерите в описанието под самия епизод (единствено в L3MTV).

 

Изпратете ни снимка докато слушате епизода на лично съобщение в социалните мрежи (@l3mtv), за да получите подарък от нас! 

 

_______________________________________________________________

 

Какво е L3M?

L3MTV

За да помогнем в създаването и разпространението на българско съдържание, което подпомага българските бизнес, спорт и култура. 

Тук ще качваме ресурси (събития, семинари, подкасти и др.), които да предоставят информация и вдъхновение.

L3M FUND

За да помогнем с финансирането на хората, които създават или се състезават за България.

Тук можете да подкрепите всички наши партньори.

L3M STORE

За да помогнем в създаването, разпространението и продажбата на български продукти. 

Тук можете да купите продуктите на нашите партньори. 

_______________

Събирайки тези 3 в една платформа позволяваме на посетителите да гледат предавания, да подкрепят каузи и да купуват продукти (100% от които български) на едно единствено място!


Оставете коментар