непримиримите RSS

бизнес, Зона 21, Илина Мутафчиева, непримиримите, подкаст -

В тазседмичния епизод на Непримиримите, Илина Мутафчиева: Здраво бачкане и дадена дума, ще узнаете какво се крие зад ко-създателката на Зона 21. Повече за желанието да помага, пътуванията ѝ и работната етика на тази амбициозна жена, може да чуете от самата нея, тук!

Прочетете повече

Casa Kakau, бизнес, Иван Илчев, непримиримите, подкаст -

Иван Илчев е основател и собственик, заедно с жена си, на Casa Kakau - семейна шоколатерия, приготвяща истински, натурален шоколад от какаови зърна.  

Прочетете повече

непримиримите, подкаст, свободна практика, Теодора Петкова -

  “Трябва да намериш нещо, в което си добър и да го следваш неизменно”- Теодора Петкова   Теодора Петкова, завършила бакалавър "Класически езици" и магистратура "Глобалистика" и "Творческо писане" към Софийския университет (СУ) и автор на съдържание за Мрежата на свободна практика, споделя несгодите, които е преживяла в своя професионален и личен план, ала и уроците, които са я подтикнали към това да открие своята творческа ниша. От ранна детска възраст мечтае да пише, дори и да не може ясно да формулира какво точно. В своя професионален опит, тя споделя пред Непримирите за следването си на "луксозната специалност" “Класически езици”...

Прочетете повече