Мазе под наем: Как да разгърнем успешно този бизнес модел

бизнес, Димитър Маринов, Килер Сторидж, подкаст, предаване, светофар -

Мазе под наем: Как да разгърнем успешно този бизнес модел

В седми епизод от новия сезон на Светофар, Няма нищо - Мазе под наем: Как се изкарват пари от килери, Денис и Алекс ще обсъдят всичките практически понятия въз основа на този бизнес модел, както и нуждата от това да се вглеждаме и черпим идеи от западните тенденции.

Много от нас са гледали онези американски предавания, в които хора залагат пари зад мазе или гараж без да знаят какво има в него и впоследствие го отварят. Е, в този епизод, нещата са малко по-реалистични и съответно приложими в българския контекст. 

Благодаерние на помощта на г-н Димитър Маринов, управител на Килер Сторидж ООД, ще разберете повече за тънкостите на бизнес сферата, препятствията, но и възможностите, които предоставя. Впоследствие, Денис и Алекс ще наблегнат на тънкостите в занаята - от наложителността да имаш оптимален софтуер до това кои дейности могат да бъдат прехвърлени на външни компании. Ще узнаете още какви са бизнес стратегиите както и някои доходоносни възможности приложими към този модел. 

В епизода ще откриете още информация за Килер Сторидж ООД, работата на  г-н Маринов, процесът на създаване на компанията и партньорите си, както и как това може да ви е от полза.

 


Оставете коментар