Еп218 | Веско Колев: Когато смяташ нещо за невъзможно, ти никога няма да започнеш

Progress, бизнес, Веско Колев, Георги Ненов, подкаст, Продукти за разработчици, Свръхчовекът -

Еп218 | Веско Колев: Когато смяташ нещо за невъзможно, ти никога няма да започнеш

"Веско Колев е вицепрезидент за глобалния бизнес “Продукти за разработчици” на Progress, ръководейки екип от около 200 души в България и САЩ. Родом от Велико Търново, моят гост открива програмирането поради футболна контузия, която налага да спре да играе за около година. В тази година бащата на Веско донася в дома им един “архаичен” Правец 8, на който моят гост започва да програмира и решава, че това е неговото призвание. С много труд и постоянство моят гост попада първо в инкубатора за Свръхчовеци - ПМГ “Васил Друмев” във Велико Търново.

След това - във ФМИ на Софийски Университет “Свети Климент Охридски” и в последствие след завършването на специалност “Компютърни науки”, попада в една от най-известните и успешни IT компании у нас за всички времена - Телерик, която е придобита от Progress Software през 2014г. за 262.5 млн. долара. Няколко години по-късно, Веско е част от мениджмънта на Progress и регулярно говори по теми, свързани с лидерство, комуникации, начин на мислене. Голяма част от своите знания, моят гост придобива четейки фантастични книги, някои от които споменаваме и в епизода." 

Останалата част от представянето на епизода можете да намерите в официалния сайт на Свръхчовекът, където ще намерите още засегнатите теми, споменатите книги и автори, цитати на Веско от интервюто, както и още много. 

Георги представи своя гост и в личния си Facebook профил:

"Веско е супер интересен гост и разговорът ни се получи изключително интересен предвид неговото мислене и желание да предава своите знания и опит, както и огромният брой книги, които е прочел. В края на разговора стигнахме и до един от най-съществените въпроси, които поради незнайни причини не съм задавал достатъчно често досега, а именно: 'Как да направим мястото, на което живеем едно по-щастливо място?' " 

Можете да намерите Свръхчовекът в L3MTV, Spotify, Soundcloud, YouTube, и др. 

Ако сте харесали интервюто на Георги с Веско Колев можете да го изберете за епизод на месеца в L3MTV.


4 коментара

 • usupidic

  Online[/url] Amoxicillin avj.awjx.l3mtv.com.mer.de http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
 • eqegevubizoy

  No Prescription[/url] Buy Amoxicillin Online gka.jtum.l3mtv.com.hwo.ku http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
 • lijezojzeji

  500mg[/url] Amoxil Dose For 55 Pounds vrc.gepk.l3mtv.com.deb.kk http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
 • usajopijicunu

  ] Amoxicillin 500 Mg btv.asoo.l3mtv.com.vhu.dp http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

Оставете коментар