Нов подкаст в L3MTV за LinkedIn

DULO, L3M, LinkedIn, подкаст -

Нов подкаст в L3MTV за LinkedIn

В понеделник (07.12) ще бъде публикуван първият епизод от най-новия подкаст на L3M, в който всяка седмица ще говорят гости от различни сфери за това как те използват LinkedIn и какво може да научите от тях. Епизодите в подкаста ще бъдат разпределени в 4 отделни рубрики. Ето какви ще бъдат те:

  1. LinkedIn за студенти - Тук ще гостуват настоящи или наскоро завършили студенти, които ще разкажат как започват да изграждат професионалната си среда, да намират стажове и оферти за работа чрез платформата.
  2. Запознанства в LinkedIn - В тази рубрика водещият ще говори с хора, с които се е запознал именно чрез LinkedIn. Чрез нея ще научите как да се свързвате и комуникирате в платформата с хора, които не познавате, за да изградите смислена професионална връзка помежду си. 
  3. Препоръчани специалисти - Гостите тук ще бъдат препоръчани като специалисти в използването на платформата от гостите в последните две рубрики. 
  4. Founders Debrief - в края на всеки месец L3M и DULO тактиките, които сме използвали в LinkedIn за развитието на двете компании и какви резултати са ни донесли те.

Ако имате въпрос, който бихте искали да бъде зададен по време на епизодите, можете да се свържете с водещия на първи сезон.  


Оставете коментар