Блог RSS

плуване, сандански, спартак, турнир -

Картина от всички полудни на турнира можете да намерите безплатно в канала ни в YouTube, където може да се абонирате, за да бъдете известени при започване на предаването.

Прочетете повече

БФПС, на живо, национален шампионат, олимпийска квалификация, плуване, Токио 2021 -

От 18 до 20 декември ще можете да гледате държавното първенство по плуване за мъже и жени на живо в YouTube канала на L3M. Повторенията от финалите състезанието ще бъдат качени единствено в L3MTV. 

Прочетете повече

бизнес, Неделя, нелоялна бизнес практика, подкаст, Светофар, сладкарници неделя -

Затваряме сезона с един леко нетипичен епизод от относно сладкарници "Неделя" и силните съмнения за нелоялна бизнес практика от тяхна страна. Като за последно през 2020та екипът ни се впусна в дълбоко проучване. Какво открихме? Какво е професионалното мнение на адвокати? Какво следва? В следващият час ще намерите отговорите на тези въпроси.

Прочетете повече

Progress, бизнес, Веско Колев, Георги Ненов, подкаст, Продукти за разработчици, Свръхчовекът -

Веско Колев е вицепрезидент за глобалния бизнес “Продукти за разработчици” на Progress, ръководейки екип от около 200 души в България и САЩ. Родом от Велико Търново, моят гост открива програмирането поради футболна контузия, която налага да спре да играе за около година.

Прочетете повече

Мирослав Филков, Пирин Галов, подкаст, спорт, ултрамаратон -

Какво е да си много талантлив, но и много мързелив Това са казвали учителите за Пирин Галов. Просто на него нещата му се отдават по-лесно. Имал е мечта да бъде като Джеймс Бонд. Това го отвежда до службите за сигурност, за да се озове в кредитните институции. Преди да започне частен бизнес със семейството.

Прочетете повече