сезон 3 RSS

L3M, L3MTV, Skin in the Game, епизод, Книжни истории, Насим Талеб, подкаст, светофар, Сезон 3 -

Днешният епизод е по-специален за нас, защото подкаст “Светофар” става на 1 година. За да отбележим своя рожден ден сме подготвили традиционната си рубрика “Книжни истории”, в която днес обсъждаме Skin in the Game на Насим Талеб, но освен това говорим и за натрупания опит и научените уроци през първата година на нашия подкаст, както и за това какво предстои.

Прочетете повече

ELSA, L3M, l3mtv, Дафина Чобанова, епизод, подкаст, право, светофар, сезон 3, студентски стажове -

В този епизод на гости ни е Дафи Чобанова от ELSA - България. В ролята си на вицепрезидент отговарящ за студентски стажове, тя ни разказва доста за организацията, за пречките пред младите юристи, както и за личното значение на правото.

Прочетете повече

David Goleman, disagree & commit, L3M, L3MTV, What Makes a Leader, Амазон, емоционална интелигентност, епизод, Няма нищо, подкаст, поредица, светофар, сезон 3, тема -

В този епизод от поредицата “Няма нищо” се обръщаме към една жизненоважна тема, а именно емоционалната интелигентност. Каква е нейната важност и какво можем да направим за да я развием? 

Прочетете повече

Factfulness, Hans Rosling, Голямото завръщане, епизод, Книжни истории, обратната миграция към България, Огнян Георгиев, подкаст, Светофар, сезон 3, Ханс Рослинг -

Подкаст Светофар се завръща с трети сезон! В този епизод разказваме за работата, която успяхме да свършим по празниците, личните си изживявания през изминалата година, както и какво планираме за подкаста през вече-не-толкова-новата 2021ва.

Прочетете повече