F1 RSS

F1, Гран при на Емилия-Романя, Имола, подкаст, спорт, Формула 1 -

Как се класираха и какво казаха пилотите след най-оспорваната квалификация от 2012 насам? Какво смятам, че ще се случи в Гран при на Емилия-Романя днес? Дали Хамилтън ще взема втората си победа за сезона, дали Ред Бул ще успеят да се възползват от стратегическото си предимство или ще имаме изненадващ победител благодарение на условията на пистата?

Прочетете повече

F1, Гран при на Бахрейн, Люис Хамилтън, Никита Мазепин, подкаст, Ромен Грожан, Формула 1, Хаас -

В този епизод оценяваме представянето на пилотите в Гран при на Бахрейн и обсъждаме новините, че Хамилтън ще пропусне Гран при на Сахир и обявяването на Никита Мазепин за пилот на Хаас през 2021. В епизода обръщаме и специално внимание на катастрофата на Ромен Грожан и последиците от нея.

Прочетете повече

F1, Onboard, Onboard podcast, Гран при на Турция, подкаст, Формула 1 -

Новата рубрика на подкаста, в която ще обсъждаме случилото се във всяко състезание - напълно непрофесионално и на моменти с осезаеми пристрастия. Тази рубрика ще включва видео, което ще можете да намерите в YouTube и L3MTV всеки понеделник след състезателен уикенд, а аудио формата ще излиза по-късно в платформите за подкасти. Молим да оставите Вашето мнение тук, за да можем да направим тази рубрика по-добра за Вас: https://us4.list-manage.com/survey?u=2e063b2c0f7d3d56e690eb8e0&id=9e28aef26e Сегменти на шоуто: - Общо мнение за състезанието и оценка на всеки пилот от 1-10; - Нашите резултати от приложението F1 Play; - Цитати от пилоти и отбори; - Коментари на фенове;...

Прочетете повече

F1, Айфел Гран при, Кими Райконен, Люис Хамилтън, Михаел Шумахер, подкаст, рекорди, Формула 1 -

В Гран При на Айфел Хамилтън изравни рекорда на Шумахер от 91 победи, а Кими стана пилотът с най-много състезания в историята. Това ме накара да се замисля за по-необичайните и интересни рекорди във Формула 1.

Прочетете повече

F1, Гран Приказки, подкаст, Ред Бул, Формула 1, Хонда -

В сезона на големите новини, Хонда стана автор на поредната – японците ще напуснат Формула 1 в края на 2021. Това оставя Ред Бул и Алфа Таури без доставчик на двигател и с много въпроси. В днешния епизод търся отговорите им и оценявам шансовете на останалите производители да станат снабдители на тези два отбора.

Прочетете повече

Тагове