Формула 1 RSS

F1, Айфел Гран при, Кими Райконен, Люис Хамилтън, Михаел Шумахер, подкаст, рекорди, Формула 1 -

В Гран При на Айфел Хамилтън изравни рекорда на Шумахер от 91 победи, а Кими стана пилотът с най-много състезания в историята. Това ме накара да се замисля за по-необичайните и интересни рекорди във Формула 1.

Прочетете повече

F1, Гран Приказки, подкаст, Формула 1 -

Сезон 2021 ще донесе едни от най-сериозните размествания в отборите от години насам и със сигурност ще бъде много интересен. В днешната класация прогнозирам и подреждам 10-те най-равностойни пилотски двойки на грида догодина.

Прочетете повече

F1, Гран Приказки, подкаст, Формула 1 -

Лятната ми пауза беше по-дълга от очакваното. Сега „Гран Приказки“ се завръща. И няма как да пропуснем най-важните събития, които се случват в света на Формула 1 в последните два месеца. Чуйте краткия обзор на новото в канала и новото в спорта.

Прочетете повече

F1, Гран Приказки, Паметни състезания, подкаст, Формула 1 -

С този специален епизод отдавам почит към първото състезание в историята на Формула 1 и празнуваме 70 години от създаването на спорта. Всичко е различно – болидите, пилотите и дори пистите, но едно е останало абсолютно същото – страстта на феновете.

Прочетете повече

F1, Гран Приказки, Джим Кларк, подкаст, Формула 1, Шампионите -

Големите пилоти във Формула 1 обикновено са егоисти и противоречиви личности. Малко се онези, които всички харесват и като пилоти, и като хора. А още по-рядко срещани са пилотите като Джим Кларк. Легендарният шотландец е считан от мнозина за най-талантливият състезател в моторния спорт изобщо. В това издание на рубриката „Шампионите“ ще разберем защо.

Прочетете повече