спорт RSS

F1, Гран при на Емилия-Романя, Имола, подкаст, спорт, Формула 1 -

Как се класираха и какво казаха пилотите след най-оспорваната квалификация от 2012 насам? Какво смятам, че ще се случи в Гран при на Емилия-Романя днес? Дали Хамилтън ще взема втората си победа за сезона, дали Ред Бул ще успеят да се възползват от стратегическото си предимство или ще имаме изненадващ победител благодарение на условията на пистата?

Прочетете повече

Невидимият футбол, непримиримите, Николай Георгиев, подкаст, спорт, футбол, Янтра Габрово -

Николай Георгиев е професионален футболист на позицията вратар. В момента играе за Янтра Габрово. Ники е и автор на подкаста „Невидимият футбол”

Прочетете повече

L3M, Weardulo, Либърти Медия, Марин Геров, подкаст, спорт, Строл, Ф1, Фетел, формула 1 -

Вторият гост на Onboard Podcast е Марин Геров. Той е работил с някои добре познати фамилии от света на Ф1 макар и за кратко по време на стаж, който е направил в университета. По време на разговора ни разказва за проектите, върху които е работил, свързани с Формула 1. А контактите, които си е създал по време на този стаж, могат да помогнат с една голяма негова цел, за която ще разберете от самия него.

Прочетете повече

непримиримите, подкаст, спорт -

Полина Хаджиянкова е спортен психолог. Тя е и бивша професионална състезателка по баскетбол.

Прочетете повече

подкаст, спорт, формула 1 -

                                          Гост в първия епизод на Onboard Подкаст е инж. Иван Тенчев. Той е главен редактор на Club S1 и дългогодишен коментатор на състезанията по българските телевизии.  В епизода обсъждаме: Как той е открил спорта във време когато състезанията не са се излъчвали в България.  Първото състезание на което е присъствал и впечатленията му от него.  Разговорите му с някои от най-големите фигури в спорта. Кои писти смята че ще бъдат включени в календара за сегашния сезон Кой пилот ще...

Прочетете повече

Тагове