непримиримите RSS

Невидимият футбол, непримиримите, Николай Георгиев, подкаст, спорт, футбол, Янтра Габрово -

Николай Георгиев е професионален футболист на позицията вратар. В момента играе за Янтра Габрово. Ники е и автор на подкаста „Невидимият футбол”

Прочетете повече

Ком-Емине, Мария Николова, непримиримите, подкаст, ултрамаратон -

Мария Николова е състезател по бягане в ултрамаратони. Тя има престижни класирания в български и международни надпревари, а от скоро е рекордьорка на маршрута Ком-Емине за жени.

Прочетете повече

Витоша 100, непримиримите, подкаст, ултрамаратон -

Ивайло Атанасов е двукратен победител в ултрамаратона Витоша 100.

Прочетете повече

NOBS, Бетина Димитрова, Калоян Чолаков, непримиримите, Ноу Би Ес Фитнес, подкаст -

Калоян Чолаков и Бетина Димитрова са основателите на проекта Ноу Би Ес Фитнес, който има мисия да помага на хората да подобряват качеството си на живот чрез изграждане на сила и по-добри хранителни навици. За повече подробности харесай facebook страницата bit.ly/neprimirimitefb Можеш да намериш Калоян и Бети тук:website: no-bullshit-fitness.com/facebook: www.facebook.com/nobsfitnesinstagram: www.instagram.com/bettinadimitrova/ | www.instagram.com/kaloqncholakov/YouTube: www.youtube.com/kaloyancholakovNOBS Podcast - в любимата ти платформа Промо код с 30% отстъпка за Presentation Leader Masterclass - всичко, което ти е нужно, за да планираш, структурираш, създаваш и изнасяш впечатляващи презентации! (www.presentation-leader.com): Neprimirimite30off* Важи само за цялата Masterclass програма и само за 5 човека. Приятно слушане! За...

Прочетете повече

l3mtv, Лекси и Марто, непримиримите, подкаст -

Александрина Димитрова и Мартин Тодоров добиха популярност с няколкомесечното си приключение в Азия, което завърши преждевременно. Въпреки това те успяха да посетят Индия, Непал, Шри Ланка и Мианмар.

Прочетете повече

Тагове