L3M, Weardulo, Либърти Медия, Марин Геров, подкаст, спорт, Строл, Ф1, Фетел, формула 1 -

Марин Геров - Епизод 2

                                                         

Вторият гост на Onboard Podcast е Марин Геров. Той е мой приятел, с когото често обсъждаме спорта и никога не разочарова с мнението и гледните си точки откъм бизнес развитието и маркетинга на спорта. Той е работил с някои добре познати фамилии от света на Ф1 макар и за кратко по време на стаж, който е направил в университета. По време на разговора ни разказва за проектите, върху които е работил, свързани с Формула 1. А контактите, които си е създал по време на този стаж, могат да помогнат с една голяма негова цел, за която ще разберете от самия него. Марин е и първият участник в куиз шампионата на подкаста, в който ще включа всеки гост занапред.

В епизода обсъждаме още:
- Как той се е запалил по Формула 1
- Любим отбор в момента
- Какво мисли за преминаване на Фетел в Рейсинг Пойнт като съотборник на Перес?
- Защо проявява интерес повече към политиката и бизнес развитието на спорта?
- По какъв начин възнамерява да участва той самият във Ф1?
- Защо предпочита по-старите състезания (50, 60-те години на миналия век)?
- Управлението на Liberty Media
- И други теми

Последвайте подкаста във Facebook и Instagram (@onboardpodcast)

Подкастът достига до вас със съдействието на:

DULO - Това са първите в света high performance биоразградими ризи със спортни качества. Наскоро приключи успешно тяхната кампания в Кикстартър и в момента те произвеждат новата си колекция. Дотогава, само слушателите на този подкаст могат да получат една от ризите от първата колекция, които макар и да не са биоразградими са също толкова удобни и приятни за носене. Пишете в социалните мрежи на подкаста за повече информация

L3M - На сайта можете да намерите нарастващ брой от изцяло български подкасти и предавания, включително и Онборд Подкаст. Също така има и магазин, в който се продават само и единствено български продукти. Слушателите на този подкаст могат да се възползват от 5% отстъпка за продуктите в магазина чрез код "Onboard".


Оставете коментар

Тагове