Спорт RSS

F1, Гран при на Бахрейн, Люис Хамилтън, Никита Мазепин, подкаст, Ромен Грожан, Формула 1, Хаас -

В този епизод оценяваме представянето на пилотите в Гран при на Бахрейн и обсъждаме новините, че Хамилтън ще пропусне Гран при на Сахир и обявяването на Никита Мазепин за пилот на Хаас през 2021. В епизода обръщаме и специално внимание на катастрофата на Ромен Грожан и последиците от нея.

Прочетете повече

Иван Иванов, подкаст, Формула 1 -

Гост в третия епизод на Onboard Podcast е Иван Иванов (@vanszvan). Той рисува пилоти, болиди и важни моменти от историята на Формула 1, като негова рисунка завърши на второ място в конкурс по време на тазгодишната Гран при на Русия. Някои от темите в епизода: - Първите сезони, които е гледал и впечатления от единственото състезание, на което е присъствал. - Публикуването на негови рисунки в брой номер 200 на списание ClubS1 и участието му в международни конкурси - Как Иван е получил отговор от Ферари и други отбори (и пилоти) - Колко време му отнема да направи една рисунка...

Прочетете повече

F1, Onboard, Onboard podcast, Гран при на Турция, подкаст, Формула 1 -

Новата рубрика на подкаста, в която ще обсъждаме случилото се във всяко състезание - напълно непрофесионално и на моменти с осезаеми пристрастия. Тази рубрика ще включва видео, което ще можете да намерите в YouTube и L3MTV всеки понеделник след състезателен уикенд, а аудио формата ще излиза по-късно в платформите за подкасти. Молим да оставите Вашето мнение тук, за да можем да направим тази рубрика по-добра за Вас: https://us4.list-manage.com/survey?u=2e063b2c0f7d3d56e690eb8e0&id=9e28aef26e Сегменти на шоуто: - Общо мнение за състезанието и оценка на всеки пилот от 1-10; - Нашите резултати от приложението F1 Play; - Цитати от пилоти и отбори; - Коментари на фенове;...

Прочетете повече

F1, Айфел Гран при, Кими Райконен, Люис Хамилтън, Михаел Шумахер, подкаст, рекорди, Формула 1 -

В Гран При на Айфел Хамилтън изравни рекорда на Шумахер от 91 победи, а Кими стана пилотът с най-много състезания в историята. Това ме накара да се замисля за по-необичайните и интересни рекорди във Формула 1.

Прочетете повече

F1, Гран Приказки, подкаст, Ред Бул, Формула 1, Хонда -

В сезона на големите новини, Хонда стана автор на поредната – японците ще напуснат Формула 1 в края на 2021. Това оставя Ред Бул и Алфа Таури без доставчик на двигател и с много въпроси. В днешния епизод търся отговорите им и оценявам шансовете на останалите производители да станат снабдители на тези два отбора.

Прочетете повече

Тагове