Ново шоу в L3MTV

Ново шоу в L3MTV

От L3M и Add Contacts започнахме съвместна работа по подготовката и заснемането на едно ново бизнес риалити предаване, ексклузивно за L3MTV. То ще бъде заснето в края на януари 2021, а първият сезон ще дебютира скоро след това. 

Какво представлява шоуто? 

Участниците ще изтеглят бизнес идея (като вие можете да предложите такава), върху която няма да са работили или проучвали досега. След това те ще развият бизнес план в рамките на три дни и целият процес ще бъде заснет и обработен в крайния вариант.

Освен че ще работят по нова за тях идея, участниците ще прекарат тези три дни откъснати от света в напълно нов за тях апартамент/къща извън София. Те ще бъдат ограничени от достъп до интернет и електронни устройства, които ще могат да бъдат използвани единствено с цел проучване. 

Цели

Това шоу има две основни цели:

  • Да покаже колко малко ресурси и време са нужни за това да бъде направен план и да се стартира даден проект. Ограничени от време, пари, интернет и други средства, участниците ще използват това, което всички имат на разположение, а именно креативността и желанието да създават. 
  • Да послужи за пример и да даде идеи на други предприемачи, стартиращи бизнес. Всичко, излъчено в шоуто, ще може да бъде използвано от всеки един зрител, за да надгради или да имплементира в свой собствен проект. Също, организаторите ще запишат целия процес по създаването на това шоу и всички видео срещи също ще бъдат записани и качени в L3MTV. 

Как можете да се включите?

Можете да помогнете като дадете бизнес идея, върху която да работят участниците в първи сезон, както и като попълните още няколко въпроса от нашата анкета

Също така не се колебайте да се свържете с Add Contacts, ако имате предложения, въпроси както и ако искате да участвате в проекта или да помогнете по какъвто и да е начин. 

 


Оставете коментар