свръхчовекът RSS

Георги Ненов, Мартин Петров, подкаст, Свръхчовекът -

Мартин Петров е международен експерт по наказателно право, който разделя времето и вниманието си между Холандия и България.

Прочетете повече

бизнес, Георги Ненов, медиатор, нов епозод, подкаст, свръхчовекът, Севдалина Александрова, Споразумения -

Севдалина Александрова е създател на Споразумения и сертифициран медиатор и обучител на медиатори.

Прочетете повече

Kiss The Frog Now, бизнес, Веселина Купенова, нов епизод, подкаст, свръхчовекът -

Весето Купенова е предприемач и създател на Kiss The Frog Now. Жена, на която непрекъснато и навсякъде ѝ хрумват идеи за бизнеси. Енергията ѝ на изобилие и развитие е заразяваща, а разговорът ни е изключително приятен и ценен за всеки, който иска да стартира собствен бизнес - било то с продукт или с услуга.

Прочетете повече

Grand Hotel Millenium, бизнес, Георги Ненов, Петър Станимиров, подкаст, свръхчовекът -

Петър Станимиров е художник и издател. Илюстратор на корици на книгите на Стивън Кинг издавани в България от 90-те години. Огромен фен на комиксите. Един от създателите на книгите-игри.

Прочетете повече

Георги Ненов, Иванка Могилска, копирайтинг, подкаст, свръхчовекът -

Иванка Могилска е писател, копирайтър, пътешественик и запален фен на книгите. Едно списание открива света на копирайтинга за нея още през 90-те години. В този момент тя решава, че ако някой ден ще се занимава или с театър, или с тази съвсем нова за нея професия. Сега тя предава знанията си на копирайтъри, както и помага на хората, работещи свободни професии, с блога и фейсбук страницата: Свободна практика.

Прочетете повече

Тагове