подкаст RSS

Blood, Jason Schreier, Sweat & pixels, бизнес, гейминг, книга, книжни истории, подкаст, светофар -

Темата на днешния епизод е гейминг индустрията. В книгата Blood, Sweat & Pixels се описват различни истории от индустрията, опита на хората в нея и трудностите, с които се сблъскват те. С книгата Blood, Sweat & Pixels на Jason Schreier затваряме рубриката Книжни истории за сезона.

Прочетете повече

Георги Ненов, Мартин Петров, подкаст, Свръхчовекът -

Мартин Петров е международен експерт по наказателно право, който разделя времето и вниманието си между Холандия и България.

Прочетете повече

WashIt, Академия за иновации 2020, бизнес, Виртуално гости, Йоанна Митева, подкаст, Светофар -

В днешния епизод на гости ни е другият победител от Академия за иновации 2020 - Йоанна Митева от WashIt. Традиционно за “Виртуално гости” си говорим за нея, за WashIt, за състезанието, но и за тенис на маса.

Прочетете повече

Add Contacts, DULO, Never Split the Difference, Алекс Дорохин, бизнес, Денис Георгиев, Книжни истории, младежки, подкаст, Светофар -

В третия епизод от Книжни истории обсъждаме книгата Never Split the Difference на Chris Voss. Книгата предлага интересен поглед върху комуникацията както на лично, така и на професионално ниво.

Прочетете повече

DULO, Weardulo, Алекс Дорохин, бизнес, Денис, Денис Георгиев, Дуло, Марин Геров, подкаст, светофар, Юлиан Самарджиев -

Историята на Марин и Юли от Dulo ни напомня на анимацията “Роботи” с репликата на Бигуелд “Видиш ли нужда - запълни я”. По именно този начин те започват развитието на performance ризи, от собствена нужда.

Прочетете повече

Тагове