георги ненов RSS

бизнес, Георги Ненов, медиатор, нов епозод, подкаст, свръхчовекът, Севдалина Александрова, Споразумения -

Севдалина Александрова е създател на Споразумения и сертифициран медиатор и обучител на медиатори.

Прочетете повече

Grand Hotel Millenium, бизнес, Георги Ненов, Петър Станимиров, подкаст, свръхчовекът -

Петър Станимиров е художник и издател. Илюстратор на корици на книгите на Стивън Кинг издавани в България от 90-те години. Огромен фен на комиксите. Един от създателите на книгите-игри.

Прочетете повече

Георги Ненов, Иванка Могилска, копирайтинг, подкаст, свръхчовекът -

Иванка Могилска е писател, копирайтър, пътешественик и запален фен на книгите. Едно списание открива света на копирайтинга за нея още през 90-те години. В този момент тя решава, че ако някой ден ще се занимава или с театър, или с тази съвсем нова за нея професия. Сега тя предава знанията си на копирайтъри, както и помага на хората, работещи свободни професии, с блога и фейсбук страницата: Свободна практика.

Прочетете повече

бизнес, Георги Ненов, Коста Атанасов, подкаст, Свръхчовекът -

Коста Атанасов, родом от Созопол, е млад българин, който се влюбва в рисуването още като дете, четейки фантастика и следвайки въображението си. Освен всичко, което моят гост създава с ръцете и таланта си, Джовката (прякор, даден му по време на годините прекарани в Haemimont Games) е обиколил света с мотоциклет и е човек, който вярва в увереността, смелостта и действието!

Прочетете повече

Gorata.bg, георги ненов, Никола Рахнев, подкаст, свръхчовекът -

Никола Рахнев, по-известен като “Никола от Гората” е създателят на кампанията за отглеждане и засаждане на дървета в България - Gorata.bg. Родом от Габрово, моят гост завършва “Икономика и управление” в УНСС, започва работа още в първи курс, за да се издържа. Издига се до търговски директор в голяма верига магазини

Прочетете повече

Тагове