бизнес RSS

бизнес, Мини Машини, Михаил Стефанов, подкаст, свръхчовекът -

Михаил Стефанов е експерт по комуникации и лидерство, а лично за мен - страхотен спаринг партньор в джу-джицуто и истински съвременен будител. Основател е на дигиталната платформа Мини Машини, която помага на подрастващите да осъзнаят и овладеят безценни умения за своето бъдеще.

Прочетете повече

Add contacts, the unfair advantage, бизнес, Еван Шпигел, подкаст, светофар, Снапчат -

В този първи епизод от новия сезон на подкаста ни, ние обсъждаме книгата The Unfair Advantage на авторите Аш Али и Хасан Куба. Самата книга елиминира оправданията като фактор и предлага конкретна система, която да ни помогне в избора на партньор за бизнес проект.

Прочетете повече

Avinissima, бизнес, георги ненов, Ирина Софранова, подкаст, свръхчовекът -

Ирина Софранова е съосновател на Avinissima - консултантска компания в областта на енологията и винения маркетинг.

Прочетете повече

worddio, бизнес, Иван Манев, непримиримите, подкаст, приложение, чужд език -

Иван Манев е създател на Worddio – приложение за хора, учещи чужд език и нямащи време да запомнят нови думи. Чрез него ще можеш да правиш това в движение, без да докосваш телефона си. За повече подробности харесай facebook страницата bit.ly/neprimirimitefb Можеш да намериш Иван тук:website: worddio.com/bgfacebook: www.facebook.com/Worddioinstagram: www.instagram.com/worddio/YouTube: bit.ly/32LcEe9twitter: twitter.com/worddio Промо код с 30% отстъпка за Presentation Leader Masterclass - всичко, което ти е нужно, за да планираш, структурираш, създаваш и изнасяш впечатляващи презентации! (www.presentation-leader.com): Neprimirimite30off* Важи само за цялата Masterclass програма и само за 5 човека. Приятно слушане! За повече подробности харесай facebook страницата bit.ly/neprimirimitefb

Прочетете повече

бизнес, подкаст, свръхчовекът -

Никола Илчев се занимава с електронна търговия от 10 години и по естествен път създава eCommerce Academy като среда за вдъхновение и подобряване на електронния бизнес в България.

Прочетете повече