Бизнес RSS

Add contacts, HealthIt, подкаст -

Началото на новата учебна година маркираме с Емо и Юли от HealthIt. Тяхната история има сходно начало като нашата - няколко момчета се запознават в училище, започват нещо свое и се развиват заедно напред. Приложението им помага в изграждането на здравословен начин на живот. Как? До колко здравословният живот е обвързан със създаването на един бизнес? За отговора на тези въпроси, останете с нас до края на епизода. HealthIt: @healthit.app Повече от нас може да намерите на @add.contacts или на /in/add-contacts в LinkedIn. --- Send in a voice message: https://anchor.fm/svetofar/message

Прочетете повече

бизнес, Мини Машини, Михаил Стефанов, подкаст, свръхчовекът -

Михаил Стефанов е експерт по комуникации и лидерство, а лично за мен - страхотен спаринг партньор в джу-джицуто и истински съвременен будител. Основател е на дигиталната платформа Мини Машини, която помага на подрастващите да осъзнаят и овладеят безценни умения за своето бъдеще.

Прочетете повече

Add contacts, the unfair advantage, бизнес, Еван Шпигел, подкаст, светофар, Снапчат -

В този първи епизод от новия сезон на подкаста ни, ние обсъждаме книгата The Unfair Advantage на авторите Аш Али и Хасан Куба. Самата книга елиминира оправданията като фактор и предлага конкретна система, която да ни помогне в избора на партньор за бизнес проект.

Прочетете повече

Емануил Алберт, непримиримите, подкаст -

Емануил Алберт е творец, който се развива в сферата на видео заснемането. Той е работил с накои от най-известните български личности – Ивет Лалова, Искрата, Боро Първи и Дара.

Прочетете повече

Avinissima, бизнес, георги ненов, Ирина Софранова, подкаст, свръхчовекът -

Ирина Софранова е съосновател на Avinissima - консултантска компания в областта на енологията и винения маркетинг.

Прочетете повече